Städkompaniet Karlstad AB

Flyttstädning

Städkompaniet är din helhetsleverantör inom service, och när det kommer till flyttstädning hjälper vi gärna till att städa ut det gamla, så att du kan fokusera på ditt nya boende och din framtid. Vi vill underlätta din vardag!

Du är välkommen att boka ditt flyttstäd så tidigt som möjligt, så vi kan passa in det i din planering. Vi besiktigar alltid alla våra flyttstädningar efter utfört arbete och du kan känna dig trygg med att vi lämnar tre dagars garanti på städningen. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd när du väljer att anlita Städkompaniet för att utföra din flyttstädning.

Kampanj på flyttstädning fr 235:-/timme efter RUT-avdrag

Kontakta oss!

Vad ingår?

Vi utför våra flyttstädningar enligt Mäklarsamfundets rekommendationer, vilket innebär att bostaden ska vara rengjord och välstädad. I det ingår att bostadsrum, kök, badrum/WC, och grovkök/tvättstuga städas. Vi står för all städutrustning, material och kemikalier som behövs för att uppnå detta. Först när alla fläckar, smuts och damm är borta är vi nöjda – och det gäller alla ytor, från köksskåp, ugn till golvbrunnar och andra utrymmen som kan vara svåra att komma åt.

Fönsterputs ingår givetvis.

  • Kök
  • Badrum
  • Bostadrum
  • Fönsterputs
  • Grovkök/tvättstuga

Bra att veta innan vi kommer

  • Bostaden ska vara helt tömd på samtliga möbler och övrig inredning, kyl och frys ska vara tömda, avfrostade och framdragna innan städningen påbörjas.
  • Borttagning av tejp och klistermärken,
    rengöring av braskamin, altan/balkong, garage och andra övriga utrymmen, rengöring av ugnsplåtar (ugnsgaller ingår) ingår inte i den ordinarie flyttstädningen men kan såklart beställas utöver om så önskas.
  • Om det inte varit städat på länge, eller att bostaden är i sådant skick att städningen kommer klassas som en sanering eller specialstädning kan det komma att debiteras extra för detta. 
flytt-bathroom-bathtub.jpg
Flyttstädning.jpg

Har du en fråga om flyttstädning?