Städkompaniet Karlstad AB

Flyttstädning

Städkompaniet är din helhetsleverantör inom service, och när det kommer till flyttstädning hjälper vi gärna till att städa ut det gamla, så att du kan fokusera på ditt nya boende och din framtid. Vi vill underlätta din vardag!

Du är välkommen att boka din flyttstädning så tidigt som möjligt, så vi kan passa in det i din planering. Vi besiktigar alltid alla våra flyttstädningar efter utfört arbete och du kan känna dig trygg med att vi lämnar två dagars garanti på städningen. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd när du väljer att anlita Städkompaniet för att utföra din flyttstädning.

JUST NU! Priserna för flyttstädning är nedsatta! Se priser för flyttstädning längre ner på sidan!

Boka tid! (Fyll i formuläret nedan)

Vad ingår i en flyttstädning?

Vi utför våra flyttstädningar enligt Mäklarsamfundets rekommendationer, vilket innebär att bostaden ska vara rengjord och välstädad. I det ingår att bostadsrum, kök, badrum/WC, och grovkök/tvättstuga städas. Vi har med oss all städutrustning, material och kemikalier som behövs för att uppnå detta. Först när alla fläckar, smuts och damm är borta är vi nöjda – och det gäller alla ytor, från köksskåp, ugn till golvbrunnar och andra utrymmen som kan vara svåra att komma åt. (Observera att vissa fläckar inte är möjliga att få bort samt att vi inte skruvar/monterar isär inredning för att kunna få det rent).

Fönsterputs ingår givetvis! (Två sidor ingår, har du fönster som ska putsas på fler sidor så informera om detta vid bokning).

Priser Flyttstädning 

0-55   kvm –       2350 kr (fast pris oavsett kvm).
56-100 
kvm –     42 kr per kvadratmeter. 
101-120  
kvm –  40 kr per kvadratmeter.
121-uppåt kvm – 37 kr per kvadratmeter.      

Studentrum eller rum på äldreboende med pentry 1950 kr efter rut-avdrag.

Priserna avser boytor och är vad du som kund betalar efter Rut-avdrag. Kontakta oss för eventuella bi-ytor så ger vi er ett förmånligt pris för dessa.

*Kostnad för resa kan tillkomma.
*Materialkostnad tillkommer med 40 öre per kvadrat (krav från skatteverket).
*Städgaranti.
 Om det mot förmodan skulle vara något som blivit missat så ska kontakt ske via vår mail eller kontaktformulär snarast så kommer vi självklart och åtgärdar det. 

Bra att veta innan vi kommer!

 • Bostaden ska vara helt tömd på samtliga möbler och övrig inredning, kyl och frys ska vara tömda, avfrostade och framdragna innan städningen påbörjas. Vi drar inte fram kyl/frys på grund av risk för att repa golven.
 • Eventuell front till badkar och/eller jacuzzi ska vara demonterad innan städningen påbörjas.
 • Borttagning av tejp och klistermärken,
  rengöring av braskamin, altan/balkong, garage och andra övriga utrymmen, rengöring av ugnsplåtar ingår inte i den ordinarie flyttstädningen men kan såklart beställas utöver om så önskas, (Ugnsgaller ingår).
 • Om det inte varit städat på länge, eller om bostaden är i sådant skick att städningen kan komma att klassas som en sanering eller specialstädning kan det komma att debiteras extra för detta.
 • Har du fönster som sitter högt och är svåra att komma åt från golvet/marken (t.ex fasta fönster) så är det viktigt att vi blir informerade om detta.

  *Avbokningar kortare än 72 timmar innan det bokade städtillfället debiteras fullt pris. 

  Gästbok (flyttstadningikarlstad.com)  https://flyttstadningikarlstad.com STÄDARNA – www.stadarna.org – – Din hjälp för att hitta rätt städföretag

flytt-bathroom-bathtub.jpg
flyttstadning

Har du en fråga om flyttstädning?