Städkompaniet Karlstad AB

Flyttstädning

Städkompaniet är din helhetsleverantör inom service, och när det kommer till flyttstädning hjälper vi gärna till att städa ut det gamla, så att du kan fokusera på ditt nya boende och din framtid. Vi vill underlätta din vardag!

Du är välkommen att boka din flyttstädning så tidigt som möjligt, så vi kan passa in det i din planering. Vi besiktigar alltid alla våra flyttstädningar efter utfört arbete och du kan känna dig trygg med att vi lämnar två dagars garanti på städningen. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd när du väljer att anlita Städkompaniet för att utföra din flyttstädning.

Kampanj på flyttstädning fr 235:-/timme efter RUT-avdrag (Se fasta priser längre ner)

Kontakta oss!

Vad ingår i en flyttstädning?

Vi utför våra flyttstädningar enligt Mäklarsamfundets rekommendationer, vilket innebär att bostaden ska vara rengjord och välstädad. I det ingår att bostadsrum, kök, badrum/WC, och grovkök/tvättstuga städas. Vi står för all städutrustning, material och kemikalier som behövs för att uppnå detta. Först när alla fläckar, smuts och damm är borta är vi nöjda – och det gäller alla ytor, från köksskåp, ugn till golvbrunnar och andra utrymmen som kan vara svåra att komma åt. (Observera att vissa fläckar inte är möjliga att få bort samt att vi inte skruvar/monterar isär inredning för att kunna få det rent). 

Fönsterputs ingår givetvis!

Priser Flyttstädning 

0-49   kvm –    2500 kr (fast pris oavsett kvm)
50-99
kvm –    45 kr per kvadratmeter 
100+ 
 kvm –    38 kr per kvadratmeter

Priserna avser boytor och är vad du som kund betalar efter Rut-avdrag. Kontakta oss för eventuella bi-ytor så ger vi er ett förmånligt pris för dessa. 

Alternativt kan man nu få det flyttstädat mot en kostnad av 235 kr per timme efter Rut-avdrag.

*Kostnad för resa kan tillkomma.
*Städgaranti gäller 48 timmar från det att jobbet avslutats. Detta förutsätter att bostaden inte varit använd efter att städningen avslutats. Om det mot förmodan skulle vara något som blivit missat så ska kontakt ske via vår mail eller kontaktformulär snarast så kommer vi självklart och åtgärdar detta.

Bra att veta innan vi kommer!

  • Bostaden ska vara helt tömd på samtliga möbler och övrig inredning, kyl och frys ska vara tömda, avfrostade och framdragna innan städningen påbörjas. Vi drar inte fram kyl/frys på grund av risk för att repa golven.
  • Borttagning av tejp och klistermärken,
    rengöring av braskamin, altan/balkong, garage och andra övriga utrymmen, rengöring av ugnsplåtar ingår inte i den ordinarie flyttstädningen men kan såklart beställas utöver om så önskas, (Ugnsgaller ingår).
  • Om det inte varit städat på länge, eller om bostaden är i sådant skick att städningen kan komma att klassas som en sanering eller specialstädning kan det komma att debiteras extra för detta.

    *Avbokningar kortare än 72 timmar innan det bokade städtillfället debiteras fullt pris. 

flytt-bathroom-bathtub.jpg

Har du en fråga om flyttstädning?