Städkompaniet Karlstad AB

Din helhetsleverantör inom service

Vi på Städkompaniet i Karlstad vill vara din helhetsleverantör inom service. Vi utgår från Karlstad och de flesta av våra kunder finns främst i Karlstad, Hammarö, Kristinehamn, Kil, Forshaga och Säffle, men vi täcker självklart upp resterande delar av Värmland, Dalsland och Örebro län – och i vissa fall även övriga delar av Sverige.

På Städkompaniet är vi måna om vår personal, för vi vet att förutsättningarna för att vår personal ska utföra ett noggrant och effektivt arbete är att de känner sig uppskattade och omhändertagna.

Hemstädning.jpg
om-oss.jpg

Vi utför med jämna mellanrum arbetsplatsträffar där vi utbildar och bygger bra relationer i personalgruppen. Självklart är all vår personal försäkrade och försedda med ID06 – kort som de alltid bär synligt för sin egen och din trygghet.

Något som är väldigt viktigt för oss på Städkompaniet är en solid värdegrund och att alla ska känna sig respekterade oavsett om det är personal eller kunder. Vi vill att atmosfären runt omkring oss ska kännas lätt och därför har vi infört fyra värdeord som speglar hur vi vill behandla kunder och personal.

Våra värdeord
  • Respekt
  • Medkänsla
  • Punktlighet
  • Engagemang

Har du en fråga?