Lokalvård i Karlstad

Vi förstår att tiden inte alltid räcker till. Därför erbjuder vi lokalvård i Karlstad för att du ska kunna fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Oavsett om du behöver en grundlig storstädning eller regelbunden städning, exempelvis varannan vecka, har vi både erfarenheten och expertisen för att ge dig ett rent och välstädat hem.

Vår personal är professionell, flexibel och gör alltid det lilla extra för att säkerställa din nöjdhet. Vi använder miljövänliga städmedel, och alla våra anställda är ansvarsförsäkrade samt bundna av sekretessavtal. Med vårt fokus på lokalvård i Karlstad, kan du känna dig trygg med att vi tar hand om ditt hem eller din arbetsplats med största omsorg.

Genom att välja oss för din städning i Karlstad, garanterar vi att du får den bästa service som finns att tillgå i området. Vi förstår att varje hem och arbetsplats har sina unika behov, och vi anpassar vår lokalvård i Karlstad efter dina specifika önskemål och krav. Välj oss för en fläckfri upplevelse!

Kontakta oss för att få ett pris på vad vi kan hjälpa dig med!

Vad ingår i lokalvård i Karlstad?​

Att anlita hjälp för lokalvård i Karlstad blir allt vanligare, och med RUT-avdraget blir priset mycket förmånligt. Våra tjänster kostar från 250 kr per timme efter RUT-avdrag. RUT-avdrag kan användas på alla våra tjänster av dig som privatperson.

Vi erbjuder städning vid enstaka tillfällen eller regelbundet under en längre tid. Du bestämmer själv hur ofta du vill ha städning, och vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dina behov bäst. Vanligtvis väljer våra kunder städning en gång varannan vecka.

Vid regelbunden städning debiterar vi normalt ett fast pris per tillfälle, vilket inkluderar städtid, restid och resekostnader.

För att förenkla din vardag ytterligare kan vi även utföra extra tjänster som rengöring av kyl/frys, ugnsrengöring, fönsterputs och städning av balkong/altan.

Nöjdhetsgaranti

Proffesionell personal

Miljövänliga städmedel

Kostnadsfritt hembesök

Hembesök För Lokalvård i Karlstad

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt besök där vi går igenom dina specifika önskemål för lokalvård i Karlstad, ger råd och berättar mer om våra tjänster. Vi tar oss tid att förstå dina behov och anpassar vår service för att matcha dina förväntningar.

Nöjdhetsgaranti för lokalvård i Karlstad

Vi garanterar att du blir nöjd med vårt jobb. Skulle du mot förmodan inte vara det, kommer vi självklart tillbaka för att åtgärda problemet. Vårt enda krav är att du gör din reklamation senast dagen efter att vi varit på plats.

Kontakta oss

Hör av dig redan idag för att boka ett möte och diskutera dina behov av lokalvård i Karlstad. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla ditt hem eller arbetsplats skinande rent.

Avbokningspolicy för städtjänster i Karlstad

Bokade tider för städning i Karlstad som avbokas mindre än 24 timmar innan städtillfället kommer att debiteras. Vi uppskattar din förståelse och ser till att planera vår tid för att ge dig bästa möjliga service.

Lokalvård i Karlstad | Städkompaniet i Karlstad

Kontakta oss

Ring oss på 054-15 53 22 eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss till dig.